אמפיטאס טונה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צלפים, בצל, טונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פירות ים Empanaditas, Empanaditas y pastelitos, ו אמפנאדיטס בקר (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן מטונה למחבת בינונית.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 4 דקות.
מחית טונה בקערה עם מזלג, ואז מערבבים בצל, זיתים, וצלפים. מתבלים בנדיבות עם פלפל וקל מאוד עם מלח.
מרדדים גיליון מאפה 1 על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לתוך ריבוע 13 אינץ'.
לגזור 30 סיבובים עם חותך עוגיות משוריין ולזרוק קישוטים.
שים 1/2 תערובת טונה כפית במרכז כל סיבוב. החזק 1 עגול מלא בכף היד שלך, ואז להרטיב קצה עם אצבע טבול במים. יד כוס, ואז לקפל את הבצק מעל כדי ליצור חצי ירח, צובט קצוות לאטום (זה יוצר גבול עבור crimping).
להעביר empanadita לתבנית אפייה גדולה ungreased ולחץ בחזרה של מזלג על גבול crimp. טופס יותר empanaditas עם סיבובים שנותרו, ואז אופים על גיליון באמצע התנור עד הזהב, 20 עד 25 דקות. בינתיים, לעשות יותר empanaditas עם שאריות גיליון מאפה ומילוי.
אופים באותו אופן. אמפנדיטות מגניבות על תבנית אפייה על מדף כ -10 דקות.
Empanaditas יכול להיווצר (אבל לא אפוי) 1 שבוע קדימה. להקפיא בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ולאחר מכן להעביר שקיות פלסטיק אטומות ולשמור קפוא.
אופים אמפנדיטות קפואות כ -30 דקות.