אננס, תאנה & ג'ינג'ר chutney הוא תבלין המשמש 1. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 2517 קלוריות. אם יש לך סוכר muscovado, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר שורש חתיכת cm, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרי תאנה וג'ינג'ר Chutney מן החציל, חזיר תמרינדי עם אננס-ג'ינג'ר צ' אטני, ו ג'ינג'ר Chutney או Inji chutney | מנות ראשונות עבור Idli Dosa.
הוראות
1
להטות את האננס לתוך מעבד מזון, ואז דופק עד קצוץ דק. עצה למחבת גדולה, רחבה עם תפוחים, זנגביל, בצל, תאנים, תבלינים,חומץ ומלח 2 כפית. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להרתיח במשך 10 דקות עד התפוחים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסוכר, ואז מערבבים להתמוסס. מבשלים במשך 20-30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד chutney הוא מעובה. סיר לתוך צנצנות מעוקרים חמים, חותם תווית. זה יימשך 6 חודשים.