קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות65
מגזין

אנצ'ו בגריל איטי שפשף חזיר

אנצ'ו בגריל איטי שפשף חזיר
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב ומרינדה ראשונית? איטי בגריל אנצ'ו שפשף חזיר יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו, כתף חזיר, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה אדיר. נסו אנצ'ו בגריל - בשר חזיר עם סלסה עגבניות, אנצ'ו צ' ילי-אספרסו שפשף בשר חזיר, ו אנצ'ו-סטייק אגף שפשף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשוף התבלינים: צולים את נתחי האנצ 'ו צ' ילה על אש נמוכה במחבת יבשה עד שהם ריחניים, מנערים את התבנית כדי שלא יחרכו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מכניסים את הצ ' ילי למטחנת תבלינים ודופק לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3
מוסיפים את שאר החומרים ומזמזמים שוב לשילוב. (שמור כמה לפזר על התירס.)
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
עבור חזיר: לשפשף את תערובת התבלינים לתוך חזיר ולהניח בצד במשך שעה 1 בזמן שאתה מכין את הגריל. (ניתן להשרות את החזיר זמן רב יותר בקירור, רק דאגו להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני בישולו.) הדליקו את הגחלים בגריל ברביקיו עם כיסוי. כאשר הגחלים חם, לדחוף אותם בצד 1 של הגריל. משפשפים את החזיר במעט שמן זית ומתבלים אותו בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הניחו את החזיר על הגריל הרחק מהגחלים והניחו תבנית טפטוף מתחת לבשר. סוגרים את המכסה ומבשלים תוך שמירה על טמפרטורה נמוכה בינונית, כ -4 עד 6 שעות, או עד שהבשר נקרע בקלות. הופכים את הבשר מדי פעם ומבשלים עם הטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
שלב את כל החומרים בבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה; טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מזלפים מעל החזיר הגרוס.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך