קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות52
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס אגוזי לוז פרמזן

אספרגוס אגוזי לוז פרמזן
אגוזי לוז פרמזן אספרגוס נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 90 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, פלפל טחון גס, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו אספרגוס עם חמאת אגוזים קלויים, חמאת חסה, אספרגוס וסלט אגוזים, ו הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', מחממים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 4 עד 6 דקות או עד פריך-מכרז.
4
ניקוז; להפריש.
5
באותה מחבת, להמיס מרגרינה על חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אספרגוס מערבבים, בזיליקום, מלח ופלפל לתוך פטריות עד ירקות מצופים תבלינים ואספרגוס מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מפזרים גבינה ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל