אספרגוס וסלט סלק
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? אספרגוס וסלט סלק יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 180 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו סלק-סלט אספרגוס, אספרגוס, סלק וסלט גבינת עיזים, ו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
חותכים חניתות באלכסון לאורכים 1 אינץ'.
במחבת 10-12 אינץ', להביא מים על 1 אינץ לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים רק עד רך-פריך כאשר פירסינג, על 3 דקות.
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת לקערה גדולה של מי קרח. הרם החוצה כאשר קר.
יבש את המחבת והוסף כמון. מערבבים על אש נמוכה רק עד ריחני, על 30 שניות.
יוצקים כמון לתוך קערה רחבה ומוסיפים מיץ לימון.
מסננים סלק וזבלנים, שוטפים במים קרים, ומתנקזים שוב.
מוסיפים לקערה יחד עם אספרגוס, בצל, כוסברה ופיסטוקים.
מערבבים ומוסיפים מלח לפי הטעם.