אספרגוס וסלט סרטנים
אספרגוס וסלט סרטנים נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך חניתות אספרגוס, רצועות בייקון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט סרטן ואספרגוס, סלט אספרגוס וסרטנים, ו אספרגוס, סרטן וסלט תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 430 מעלות F (225 מעלות C).
לזרוק את האספרגוס, עגבניות, ושמן זית יחד בקערה עד שהירקות מצופים באופן שווה; מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים לתוך צלחת אפייה; מפזרים 1 שן טחון של שום על התערובת.
צלי בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 9 דקות. להפריש להתקרר.
חותכים את האספרגוס לחתיכות 2 אינץ'.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 10 דקות.
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר, הזמנת 2 כפות של טפטוף בייקון במחבת.
מוסיפים את בשר הסרטן לטפטוף בייקון חם ומבשלים עד שהתחממו, 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה; מוסיפים את האספרגוס, עגבניות, ולבבות כף היד.
לטאטא את מיץ לימון, שמן זית, ו 1 שן שום טחון יחד בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים למעיל.
מפזרים את הבייקון על הסלט ממש לפני ההגשה.