אספרגוס מזוגג לימון
אספרגוס מזוגג לימון נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לך אספרגוס ספירס, דבש, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו חסילונים מזוגגים ואספרגוס, אספרגוס מזוגג שומשום, ו אספרגוס מזוגג מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ אספרגוס; לחתוך חניתות באלכסון במחצית.
מניחים מים 3 אינץ ' בתנור הולנדי 4 ליטר.
הוסף אספרגוס; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות או עד פריך-מכרז.
בינתיים, מחממים חמאה, דבש ומיץ לימון בסיר 1-ליטר על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד החמאה נמסה.
מערבבים 1/4 מים ואת עמילן תירס בקערה קטנה. מערבבים לתוך תערובת לימון. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה.