קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז

אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז
אם יש לכם אספרגוס, ביצים, רוטב הולנדז חם אצווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז, ו אספרגוס עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
סדקו ביצה לתוך קערה, סובבו את המים בסיר ושפכו את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרו על הביצה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מסדרים את האספרגוס על צלחות העליון עם הביצים ורוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה