אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז
אם יש לכם אספרגוס, ביצים, רוטב הולנדז חם אצווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז, ו אספרגוס עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.
סדקו ביצה לתוך קערה, סובבו את המים בסיר ושפכו את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרו על הביצה שנותרה.
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.
מסדרים את האספרגוס על צלחות העליון עם הביצים ורוטב הולנדז.