אספרגוס-קיש פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קיש אספרגוס-פקאן. מתכון זה מכין 8 מנות עם 307 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ביצים, עוף, מעטפת מאפה לא אפויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קיש או אספרגס וסאומון (קיש אספרגוס וסלמון), קיש חזיר ואספרגוס, ו קיש אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים מעטפת מאפה לא מסודרת בעובי כפול של נייר אלומיניום כבד.
אופים בחום של 450 מעלות כ - 8 דקות או עד שהקצוות פשוט מתחילים להשחים.
מוציאים מהתנור וזורקים נייר כסף. הניחו קרום בצד.
מניחים אספרגוס בסיר קטן עם מספיק מים לכיסוי; מבשלים עד שהם רכים.
מסננים היטב; זורקים עם גבינה שוויצרית, עוף, 1/4 כוס פקאן, בצל וקמח. כפית לתוך קרום אפוי.
שלב שמנת, ביצים, חרדל, מלח ורוטב פלפל חריף; יוצקים מעל תערובת אספרגוס.
מפזרים גבינת פרמזן. למעלה עם פקאן הנותרים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.