קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

אספרסו טראפלס

אספרסו טראפלס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל כמהין אספרסו. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קפה אספרסו טחון, שוקולד חצי-מתוק, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרסו ואוט טראפלס, אספרסו טראפלס, ו אספרסו שוקולד טראפלס.

הוראות

1
מניחים 8 אונקיות של חתיכות שוקולד והחמאה בקערה גדולה. בסיר קטן על אש נמוכה, להביא את השמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר מהחום ושופכים חצי הקרם לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ככל שהשוקולד נמס, לאט לאט לטאטא את התערובת יחד עד חלקה. ואז מוסיפים בהדרגה את השמנת הנותרת עד שהיא משולבת לחלוטין והגנאש עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף בקפה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
יוצקים את גנאש לתוך תבנית אפייה 2 אינץ 'עמוק, להפיץ באופן שווה, ומניחים במקפיא במשך 30 דקות או עד שנקבע (זה צריך להיות עקביות של פאדג'). באמצעות כף מלון או כף קטנה, יוצרים סיבובים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או שעווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מלון Ballerמלון Baller
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
תן לכמהין להקשיח במקפיא כ -15 דקות. לאחר הסרת מהמקפיא, רול כמהין בין הידיים לתוך כדורים בגודל שיש, לסחוט מעט (נסה לעשות את זה מהר, אחרת הם יהפכו רכים מדי). עכשיו אתה יכול לאבק את הכמהין עם קקאו ולהגיש אותם כפי שהם, אבל הם יחזיקו את צורתם טוב יותר אם אתה מעיל אותם עם שוקולד ראשון.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
תני לכמהין לנוח במקפיא בזמן שאת מכינה את ציפוי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
כמהיןכמהין
2
מניחים את חתיכות השוקולד שנותרו בקערה גדולה על סיר של מים רותחים ומערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר מהחום ולתת מגניב בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד מתחיל להגדיר בקצה הקערה. זרקי את הכמהין לתוך השוקולד המומס ואחזרי אותם במזלג, מה שמאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקשטים מיד או להשאיר את הכמהין רגיל ולהמשיך לשלב
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
5
מקשטים: מניחים כמהין מצופות טריות על צלחת ואבק עם הסוכר של הממתקים או מתגלגלים בקוקוס מגורר. הפעל את הכמהין ולנפות שוב כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
כמהיןכמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מניחים את הכמהין על תבנית אפייה מרופדת ומאפשרים להם להגדיר במקרר במשך 5 דקות. כמהין ישמור במשך כ 2 שבועות, צונן או בטמפרטורת החדר, כאשר מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ