המתכון אפוי זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לבמנה עיקרית זו יש 878 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פרמזן, 4 בצל, נקניקיות חריפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו אפוי זיטי, אפוי זיטי, ו אפוי זיטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים בנדיבות, ומרתיחים את הפסטה עד לדרגת אל-דנטה, רכה אך עדיין מעט יציבה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים.
5
זורקים את הפסטה המבושלת עם רוטב המרינרה, המוצרלה הקוביות, חצי גבינת הפרמזן, הפלפל השחור ופתיתי הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פסטה מבושלת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'. מכסים את החלק העליון של הפסטה במוצרלה הפרוסה, ומפזרים את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים עד להשחמה קלה וחמה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים מיד.
9
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הנקניק עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את העגבניות ואת ענפי העשבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
הסר וזורק את ענפי העשבים. מערבבים פנימה את המלח ומתבלים בפלפל, לפי הטעם. השתמש עכשיו או לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.