אפוי עוף אלוהה
עוף אלוהה אפוי דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם אננס, רבעי רגל עוף, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. . נסו עוף אלוהה, כנפי עוף אלוהה, ו עוף אלוהה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד מיץ לימון, סירופ תירס, רוטב סויה, מלח, זנגביל, ושמן תירס בקערה עד חלקה. מערבבים את האננס המרוסק עם הנוזל שלו.
מניחים את רגלי העוף בתבנית אפיית זכוכית עמידה, ושופכים רוטב מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ואז הופכים את העוף, וממשיכים לבשל עד שהעוף רך, וכבר לא ורוד, כ -20 דקות. מוסיפים רוטב לעיתים קרובות בזמן האפייה.