תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל רטבאגה אפוי עם קונפי בצל מתובל מרוקאי. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מקלות קינמון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: המבורגר כבש מתובל מרוקאי עם סלק, בצל אדום וסלסה כתומה, קציצות עוף מרוקאיות עם מתכון Confit תאריך, ו קונפי בצל אדום.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. בסיר כבד גדול מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיף את הבצל והמלח, ולאחר מכן להפוך את החום עד בינוני. מערבבים כדי לקבל את הבצל מצופה היטב בשמן. בצל זיעה, מכוסה במשך 10 דקות. ערבוב מעת לעת כדי למנוע דבק. הם צריכים להיות מרוכך היטב שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את חתיכות עגבניות מיובשות שמש ומערבבים לשלב. מבשלים עוד 1 או 2 דקות לשלב את הטעמים.הפעל את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
4
מוסיפים את מקלות הקינמון, זרעי אניס, זנגביל, קליפת תפוז, שום, כמון טחון, מיץ תפוזים, דבש וקיין. מבשלים את התערובת, ערבוב לעתים קרובות במשך כשעה 1. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים מעת לעת כדי לשמור על המחבת מלהתייבש.כאשר סיים טעם לתיבול. ייתכן שיהיה צורך יותר מלח ופלפל לבן או קורטוב של חומץ יין אדום.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את הקונפי מהחום ותן לבוא לטמפרטורת החדר. זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד 5 ימים והביא בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה גם כן.לעטוף כל אחת מלפתות בנפרד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מניחים אותם על המדף המרכזי של תנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים ב 375 מעלות F עבור 1 hr 45 דקות או עד סכין מוכנס בקלות כל הדרך ל rutabagas עם מעט מאוד resistance.To מגישים לפצל כל רוטבגה, בסגנון תפוחי אדמה אפויים; באמצעות מזלג כדי fluff את הבשר של הירקות. תן לכל אחד טפטוף של שמן זית, קמצוץ מלח ופלפל לבן ולמעלה אותם עם כמה קונפי הבצל.