זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. רוטב צ'ילה אדום תאילנדי-נאם פריק דאנג, שרימפס אורז מטוגן עם נאם פריק פאו ופריך Lemongrass, ו רסק צ'ילי אדום קלוי (נאם פריק פאו) מ' בישול תאילנדי יומיומי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להפוך את נאם פריק, מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
טפטוף עם 1 כף של שמן זית, העונה, ואז לצלות במשך 1-2 שעות עד יבש למחצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
הסר מהתנור, תן מגניב, ואז עצה לתוך מעבד מזון עם החומרים הנותרים בליץ כדי בינוני טהור.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מבשלים את הקינואה במחבת של מים מלוחים רותחים בעקבות הוראות חבילה. עצה לקערה ולהניח בצד להתקרר. מבשלים את האפונה במשך 1 דקות במים רותחים, ולאחר מכן לנקז ולהפעיל תחת מים קרים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מסננים ביסודיות, עצה למעבד מזון ודופק לגושי טהור.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
להוסיף את זה קינואה מקורר יחד עם פטה, מנטה, בצל אביב וגרידת לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
כסף ללא נעליים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כף סוכר אדום גס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מערבבים היטב לשלב ומתבלים לפי הטעם, מוסיפים עוד מיץ לימון במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
9
להניח סדין של פילו מולך, שמירה על שארית מכוסה מתחת למגבת תה לחה.
מרכיבים שתצטרך
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
חותכים את filo במחצית לרוחב לעשות 2 ריבועים. עם פינה אחת מצביעה כלפיך (אז אתה מסתכל על צורת יהלום ולא ריבוע), כף 2 כף של המילוי ממש מתחת לקו המרכז וצורה לתוך יומן.
11
מברשת את הקצוות מאפה עם ביצה, ואז לקפל את 2 פינות בצד. שמירה על האצבעות בפינות, להביא את הפינה התחתונה מעל המילוי לכיוון המרכז, ואז להתגלגל בחוזקה לכיוון הפינה העליונה. חשוב לגלגל בחוזקה ככל האפשר, כך האגרולים באביב לבשל באופן שווה. חזור עם גיליונות filo הנותרים ומילוי.
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה הראשונה שלי לאביב רולס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. אתה יכול לנסות Sophora נוצץ rosé. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.