אפייה עם דורי: עוגת גבינה עם קרם שמנת לפסח-או לא
אם יש לכם מלח, ביצים, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת springform 9 אינץ '- לבחור אחד שיש צדדים כי הם 2 3/4 אינץ ' גבוה (אם הצדדים נמוכים יותר, יהיה לך שאריות הבלילה עוגת גבינה) - ולעטוף את החלק התחתון של המחבת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום; לשים את המחבת על תבנית אפייה.
מערבבים את הפירורים, סוכר ומלח יחד בקערה בינונית.
יוצקים את החמאה המומסת ומערבבים עד שכל המרכיבים היבשים לחים באופן אחיד. (אני עושה את זה עם האצבעות שלי.) להפוך את החומרים למחבת springform החמאה ולהשתמש באצבעות שלך לטפוח שכבה אפילו של פירורים לאורך החלק התחתון של המחבת ועל חצי הדרך במעלה הצדדים. אל תדאג אם הצדדים אינם מושלמים אפילו או אם הפירורים מגיעים מעל או מתחת לסימן באמצע הדרך בצדדים-זה לא צריך להיות עבודה מדויקת.
שימי את המחבת במקפיא בזמן שאת מחממת את התנור.
מרכז מתלה בתנור, מחממים את התנור ל 177° ומניחים את המעיין על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 דקות. שים את הקרום בצד כדי לקרר על מדף בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
עבודה במערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף משוט, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת במהירות בינונית עד שהוא רך וחי עד החלק השמנתי של שמו, על 4 דקות. עם ריצת המיקסר, מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים להכות עוד 4 דקות בערך, עד שגבינת השמנת קלה. מקציפים את הוניל.
מוסיף את הביצים אחד אחד, פועם במשך דקה שלמה לאחר כל תוספת—אתה רוצה היטב-הבלילה סודה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים את שמנת חמוצה ו / או שמנת כבדה.
שים את מחבת הקפיץ עטופה בנייר כסף במחבת הצולה.
תן את הבלילה כמה סטירים עם מרית גומי, רק כדי לוודא ששום דבר לא נשאר unmixed בתחתית הקערה, לגרד את הבלילה למחבת springform. החובט יגיע לקצה המחבת. (אם יש לך מחבת עם הצדדים התחתונים ויש לי הבלילה שאריות, אתה יכול לאפות את הבלילה בעובש רמאקין חמאה או סופלה קטן.)
שים את מחבת הקלייה בתנור ושופכים מספיק מים רותחים לתוך הצולה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי מחבת המעיין.
אופים את עוגת הגבינה במשך 1 שעה ו -30 דקות, בשלב זה יהיה השחמה העליון (ואולי סדוק) ואולי עלה רק קצת מעל שפת המחבת. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה בכפית עץ. אפשר לעוגת הגבינה להתענג באמבט המים שלה לעוד שעה.
לאחר 1 שעה, בזהירות למשוך את ההתקנה מהתנור, להרים את מחבת springform מתוך הצולה—להיזהר, ייתכנו קצת מים חמים בנייר אלומיניום-להסיר את רדיד.
בואו עוגת הגבינה לבוא לטמפרטורת החדר על מדף קירור.
כאשר העוגה הוא מגניב, לכסות את החלק העליון בקלילות לצנן את העוגה לפחות 4 שעות, אם כי הלילה יהיה טוב יותר.