קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

אפייה עם דורי: עוגת גבינה עם קרם שמנת לפסח-או לא

אפייה עם דורי: עוגת גבינה עם קרם שמנת לפסח-או לא
אם יש לכם מלח, ביצים, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפייה עם דורי: Gourmandise, אפייה עם דורי: כיפות קוקוס, ו אפייה עם דורי: פודינג לחם קטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה מחבת springform 9 אינץ '- לבחור אחד שיש צדדים כי הם 2 3/4 אינץ ' גבוה (אם הצדדים נמוכים יותר, יהיה לך שאריות הבלילה עוגת גבינה) - ולעטוף את החלק התחתון של המחבת בשכבה כפולה של רדיד אלומיניום; לשים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים את הפירורים, סוכר ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את החמאה המומסת ומערבבים עד שכל המרכיבים היבשים לחים באופן אחיד. (אני עושה את זה עם האצבעות שלי.) להפוך את החומרים למחבת springform החמאה ולהשתמש באצבעות שלך לטפוח שכבה אפילו של פירורים לאורך החלק התחתון של המחבת ועל חצי הדרך במעלה הצדדים. אל תדאג אם הצדדים אינם מושלמים אפילו או אם הפירורים מגיעים מעל או מתחת לסימן באמצע הדרך בצדדים-זה לא צריך להיות עבודה מדויקת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
שימי את המחבת במקפיא בזמן שאת מחממת את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מרכז מתלה בתנור, מחממים את התנור ל 177° ומניחים את המעיין על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
אופים במשך 10 דקות. שים את הקרום בצד כדי לקרר על מדף בזמן שאתה מכין את עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מרתיחים קומקום מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
עבודה במערבל לעמוד, רצוי מצויד מצורף משוט, או עם מערבל יד בקערה גדולה, להכות את גבינת שמנת במהירות בינונית עד שהוא רך וחי עד החלק השמנתי של שמו, על 4 דקות. עם ריצת המיקסר, מוסיפים את הסוכר והמלח וממשיכים להכות עוד 4 דקות בערך, עד שגבינת השמנת קלה. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את הביצים אחד אחד, פועם במשך דקה שלמה לאחר כל תוספת—אתה רוצה היטב-הבלילה סודה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ומערבבים את שמנת חמוצה ו / או שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שים את מחבת הקפיץ עטופה בנייר כסף במחבת הצולה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
תן את הבלילה כמה סטירים עם מרית גומי, רק כדי לוודא ששום דבר לא נשאר unmixed בתחתית הקערה, לגרד את הבלילה למחבת springform. החובט יגיע לקצה המחבת. (אם יש לך מחבת עם הצדדים התחתונים ויש לי הבלילה שאריות, אתה יכול לאפות את הבלילה בעובש רמאקין חמאה או סופלה קטן.)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שים את מחבת הקלייה בתנור ושופכים מספיק מים רותחים לתוך הצולה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים את עוגת הגבינה במשך 1 שעה ו -30 דקות, בשלב זה יהיה השחמה העליון (ואולי סדוק) ואולי עלה רק קצת מעל שפת המחבת. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה בכפית עץ. אפשר לעוגת הגבינה להתענג באמבט המים שלה לעוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לאחר 1 שעה, בזהירות למשוך את ההתקנה מהתנור, להרים את מחבת springform מתוך הצולה—להיזהר, ייתכנו קצת מים חמים בנייר אלומיניום-להסיר את רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו עוגת הגבינה לבוא לטמפרטורת החדר על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
כאשר העוגה הוא מגניב, לכסות את החלק העליון בקלילות לצנן את העוגה לפחות 4 שעות, אם כי הלילה יהיה טוב יותר.