אפיית אורז נעימה לקהל
מתכון זה מ טעם הבית דורש נקניקיית חזיר בתפזורת, אורז, תערובת מרק אטריות עוף ובצל. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קהל מהנה קקאו, 12 קהל נעים עם גבינה, ו קוסקוס נעים לקהל.
הוראות
בסיר גדול, להביא מרק לרתיחה. מערבבים תערובות מרק; מבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים אורז; מבשלים במשך 15 דקות.
במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים ומתפוררים נקניק עד שכבר לא ורוד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.
מחק את כל הטפטופים מלבד 1 כף.
קולים סלרי, בצל ופלפלים בטפטופים עד שהם רכים. מערבבים פנימה תערובת נקניקיות, מרק פטריות, עוף ואורז עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לשניים משומנים 2-1 / 2-קו. אפיית כלים. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד שהאורז רך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
![פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו]()
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.