אפיית תירס חלפיניו ביפי
אפיית תירס חלפיניו ביפי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו פלפלים חלפיניו, בקר טחון, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: אפיית אטריות בשרית, אפיית נאצ'ו בקר סהר, ו אטריות שמנת חמוצה ביפי אופים.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בשר מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז ולהניח בצד. בקערה גדולה, להכות ביצים, תירס, חלב ושמן.
מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת ביצים ומערבבים היטב.
יוצקים חצי הבלילה לתוך 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
מפזרים 2 גבינות כוסות; למעלה עם בשר, בצל jalapenos.
מפזרים עם גבינה נותרת; העליון עם הבלילה נותרת.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 55-60 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך ציפוי לחם תירס יוצא נקי.
מגישים חמים. מקררים כל שאריות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada