קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל גאלט

אפל גאלט
גשו לסופר וקנו סוכר, שימורי משמש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אפל גאלט, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומתמזגים רק עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד, ומוסיפים עוד מי קרח בכפית מילוי אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון וצינה 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור על בצק מקורר. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
4
מגלגלים את הבצק בין יריעות נייר קלף לעובי 1/8 אינץ', בקוטר 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר גיליון עליון של קלף. באמצעות הסדין התחתון כסיוע, מעבירים בצק על קלף לתבנית אפייה גדולה. צ ' יל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
שלב פרוסות תפוח, 2 כפות סוכר, קליפת לימון בקערה בינונית; לזרוק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מורחים שמורות על קרום, עוזב 1 1/2 אינץ גבול רגיל. מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים מעל שימורים, חופפים מעט. באמצעות קלף כסיוע, לקפל קרום רגיל הגבול מעל תפוחים, צובט כל סדקים בקרום.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
מברשת קרום עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
10
מפזרים קצוות קרום ותפוחים עם הנותרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
11
אופים גאלט 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר מהתנור. תחליק סכין ארוכה ודקה בין קלף לגולט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
בואו לעמוד לפחות 10 דקות.
14
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.