אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty
אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חמאה, אפרסקים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים שמנת חמוצה עם ציפוי Streusel, עוגת קפה שמנת חמוצה חמוציות עם ציפוי Streusel, ו עוגת Streusel אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את השמנת החמוצה וכמה כריכות של גרידה מן התפוז ואת הלימון עד חלקה.
מוסיפים את המיץ מחצי התפוז וחצי מהלימון. טעם לראות אם יש לו טעם טרי מן הדר. אם לא, מוסיפים את המיץ מחצאי הפרי הנותרים.
להקציף להתמזג ולהניח בצד.
עם סכין קילוף קטן, לחתוך סביב מרכז כל אפרסק כדי חצי אותו ולהסיר את הבור.
מניחים את חצאי האפרסק על משטח שטוח וחותכים אותם לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מחממים מחבת סאוט קטנה ומוסיפים את הדבש. זה צריך להתחיל קצף בועה. שמור על החום נמוך ולאפשר לדבש להתבשל בעדינות. הערה: הדבש הופך חם מאוד - להיזהר לשמור על החום נמוך.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. כאשר הוא מתחיל להקציף ולהפוך חום בהיר על הקצוות, להוסיף את פרוסות אפרסק ומערבבים מעיל עם החמאה. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד האפרסקים להיות רך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ. מערבבים כדי להתמזג. בינתיים, לבדוק את הדבש. זה צריך להיות חום זהוב. אם הקצף מונע ממך לראות את הצבע, להסיר את הסיר מהחום ולנשוף על מרכז הקצף כדי לראות את הצבע מתחת.
יוצקים את הדבש על האפרסקים ומערבבים כדי להתמזג.
הסר את המחבת מהחום וכפית את האפרסקים לתוך צלחות או מגש בודדים המשרתים. למעלה עם ציפוי Streusel ו מנה של שמנת חמוצה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים יחד עד משולב בגושים.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד חום זהוב. השתמש לפי הצורך.