קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק לבן צף

אפרסק לבן צף
אפרסק לבן צף נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, אפרסקים, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסק לבן, קסיס ושמפניה צף, צבע האפרסק של דודה לילי-קינוח מושלם בסוף הקיץ, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי קערה במי קרח. בסיר קטן, מעל חום בינוני, להמיס את הסוכר ב 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, מביאים לרתיחה, ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
הסר וזרוק את הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים חצי מהאפרסקים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
להעביר את מי הקרח במשך 1 דקה להחליק את העורות; להפריש. חזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
יוצקים את הסירופ לתוך קערה כדי להתקרר (אתה צריך על 1 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
מניחים את האפרסקים ומיץ לימון בקערה, באמצעות הידיים, למחוץ את הפרי. כפית את עיסת לתוך מסננת הניח על קערה, ולאחר מכן לחץ עליו עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את המיץ (אתה צריך לפחות 4 כוסות). מערבבים את הסירופ ומקררים לפחות 1 שעה. מחלקים את התערובת בין 4 כוסות ומעלה כל אחד עם כף של הגלידה. טיפ: אם יש לך שאריות מיץ אפרסק מן צף, להוסיף אותו מים מוגזים או יין לעשות שפריצר.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות