אפרסק-קובלר אוכמניות
מתכון אפרסק אוכמניות סנדלר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 55 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זנגביל, מיץ לימון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קובלר אוכמניות אפרסק, אפרסקים וסנדלר אוכמניות, ו קובלר אוכמניות אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערה, לשלב את האפרסקים, קורנפלור או קמח, סוכר חום, מיץ לימון ומלח, זורק בעדינות. בזהירות לקפל את האוכמניות ולהעביר את התערובת לתבנית אפייה 8 כוסות. תניח בצד.
תוספות: במערבל מצויד מצורף משוט (או מערבל יד או קצות האצבעות שלך), לערבב את הקמח, מלח, סוכר חום, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון, מייס או אגוז מוסקט.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד גס ומתפורר.
מוסיפים 3/4 כוס חלב ומערבבים רק עד לשלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים כדי להחליק אותו. טופס לתוך כדור להתגלגל לתוך הצורה והגודל של צלחת אפייה, על 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים את הבצק על גבי הפרי מוכן.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם כף הנותרים של חלב ומפזרים את הסוכר מגורען.
מניחים את הסנדלר על מחבת כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לרתוח.
אופים עד העליון הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים, 25 עד 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.