אפרסק קלפוטי
אפרסק קלפוטי דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 6 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם סוכר, עלי נענע טריים, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו אפרסק קלפוטי, קלפוטי אוכמניות אפרסק, ו קלאפוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
גריז 6 רמקינס קרמיקה. בקערה גדולה מערבבים יחד את האפרסקים, החמוציות, הנענע הקצוצה, הסוכר והפלפל השחור הסדוק. מחלקים בין הרמקינס.
בקערה אחרת מוסיפים את הביצים, החלב, הקמח וזרעי הווניל ומערבבים היטב. מצקת מעל תערובת הפירות.
מרפדים צלחת קדירה גדולה חסינת תנור במגבות עיתון או מטבח בעובי של 3 עד 4 שכבות. מסדרים את הרמקינס על גבי הנייר.
הוסף מספיק מים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה דפנות הרמקינס. מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה וסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה, בערך 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר במשך כ 1 שעה. אבק עם סוכר קונדיטורים לפני ההגשה.