קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אצווה קטנה Boudin בראוני Copy Cat

אצווה קטנה Boudin בראוני Copy Cat
חתול עותק Boudin אצווה קטן בראוני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 421 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, פקאן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוני אצווה קטן עבור שניים, אצוות מוק (חתול עותק אצווה רך), ו ריבת תאנים קטנה-אצווה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם לסכל חמאה לסכל.ממיסים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שוקולד, מכבים חום ומערבבים עד שנמסו מהחום השיורי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
תן לזה להתקרר במשך כ 5 דקות.מקציפים את הביצים והסוכר עד אור ורך, 5 עד 7 דקות. אתה יכול לעשות את זה במערבל לעמוד או עם יד שנערך, אבל השתמשתי מיקסר לעמוד מאז זמן המכות הוא כל כך ארוך. מקציפים את השוקולד נמס (אשר צריך להיות חם מעט, אבל לא צנרת חם בשלב זה), וניל והמלח. ביד מערבבים את הקמח עד שהוא כמעט משולב, ואז מוסיפים את האגוזים וממשיכים לערבב בעדינות עד שכל הקמח נעלם. אני עושה את זה עם מגרד כבד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, חלקה לקצוות, ואופים במרכז התנור עד נפוח וכמעט להגדיר, על 38 עד 40 דקות. אפיתי את שלי במשך 40 דקות. מודאג כי בישלתי אותם יתר על המידה, אני מקורר אותם מהר באמבט מים כדי לוודא פעמיים הם לא ימשיכו בישול פנימי לאחר הייתי להסיר אותם מהתנור. התוצאות היו נהדרות ואני כנראה הייתי עושה את זה שוב (40 דקות זמן לאפות ואמבט מים מגניב מהיר).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר ממי קרח לאחר כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
בואו להתקרר לחלוטין. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים את הבראוניז ל 9 ריבועים גדולים או עם זאת רב אתה מרגיש כמו.