ארוחת ערב: אספרגוס ומרק אורז עם פנצ'טה ופלפל שחור
ארוחת ערב הערב: אספרגוס ומרק אורז עם פנקטן ופלפל שחור עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 403 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו אספרגוס, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פלפל שחור-דבש סטייק עין, ארוחת ערב: מרק אספרגוס עם ביצה על טוסט, ו ארוחת ערב הערב: מרק סרטן אספרגוס (Sup Mang Tay Cua) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר כבד, לחמם חצי שמן (2 כפות) על אש בינונית, ולאחר מכן להוסיף את הבצל וזיעה בעדינות במשך כעשר דקות עד שקוף אבל לא השחמה, ערבוב באופן קבוע.
מוסיפים את האורז, המניה והמים לבצל, ואז מביאים לבשל ומבשלים, מכוסים היטב, עד שהאורז רך אבל לא רגשני, 12-20 דקות.
במחבת 12 אינץ', לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את רסיסי אספרגוס ו pancetta ומערבבים מעיל. מבשלים ללא מגע עד שהקצוות מתחילים לצבוע, ואז מערבבים ומבשלים שוב, לא נגעו, חוזרים על התהליך עד שלכל דבר יש צבע נחמד והוא התכווץ על ידי כ 1/
מוסיפים את תערובת הפנצ ' טה/אספרגוס למרק, יחד עם כמויות מדהימות של פלפל שחור. מרתיחים במשך 1 דקה ומגישים עם לחם פריך.