ארוחת ערב: בורשט צמחוני נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון גס, מיץ לימון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלק קלוי ובורשט תפוחי אדמה, ארוחת ערב: צ'ילי צמחוני, ו ארוחת ערב הלילה: טאקו צמחוני עם טורטיות Jicama.
הוראות
1
לקלף ולחתוך את הבצלים, הגזרים והסלק (לחלופין, לגרוס את הגזרים והסלק באמצעות להב רטוש של מעבד מזון) ו לטגן על חום בינוני בשמן הזית עם קמצוץ של מלח בסיר מרק גדול. שמור כמות קטנה של סלק לגרר ולהוסיף ליד הסוף כדי להחיות את הצבע.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גב שומן חזיר
2
בינתיים, להביא את מלאי הירקות לרתיחה. כאשר הירקות רכים (כ 5 דקות), מוסיפים את הכרוב הגרוס ואת המניה החמה. מביאים לרתיחה ומבשלים 15-25 דקות, עד שהירקות רכים. עם כמה דקות לסיום, להוסיף את הסלק מגורד שמור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)
שיפונדה של עלי קייל
3
העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לסחוט את מיץ לימון, מכוון לטעם חמוץ נעים אך עדין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
מגישים עם פלפל שחור מגורד טרי, מנה של שמנת חמוצה, ופטרוזיליה קצוצה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)