קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב הלילה: ג'נובזה מינסטרונה

ארוחת ערב הלילה: ג'נובזה מינסטרונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Minestrone Genovese. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 443 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, אפונה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב: אביב Minestrone עם אורז בסמטי חום, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 4 עד 5 כוסות מים בסיר מרק גדול מעל חום בינוני. לאחר חם, להוסיף כפית מלח וירקות לפי סדר זמן הבישול: תפוחי אדמה, כרישה, סלרי, גזר, עגבניות, שעועית, אפונה, קישואים, או כל ירקות אחרים אתה יכול להשתמש. אם משתמשים בפסטה, מוסיפים אותו 7 עד 10 דקות החוצה, בהתאם לצורה.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לשלב את השום, בזיליקום, צנוברים, וקצת שמן זית במעבד מזון, בלנדר, או מרגמה ועלי. תהליך לתוך משחה חלקה, הוספת שמן זית לפי הצורך כדי ליצור משחה רופפת. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הסר לקערה ומערבבים את הגבינה, הוספת שמן זית יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מגישים את המרק עם מנה של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט