קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

ארוחת ערב הלילה: Punjabi Rajma (שעועית וקארי עגבניות)

ארוחת ערב הלילה: Punjabi Rajma (שעועית וקארי עגבניות)
אם יש לך עגבניות, קאיין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית אדומה קארי (Punjabi Rajma), Rajma (שעועית קארי), ו ראג'מה, איך לעשות רג' מה מסאלה / punjabi קל rajma.

הוראות

1
יוצקים את השמן לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. לזרוק את הבצל ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא התחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את השום, הג ' ינג 'ר, וצ' ילי ומבשלים 2 דקות, או עד ריחני מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3
זרוק את העגבניות הקצוצות, יחד עם כוסברה, קאיין, כמון, וכורכום. מבשלים עד העגבניות להתפרק ולהתחיל להתעבות לרוטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
יוצקים את שעועית הכליה, מיץ לימון, כוס מים, וחצי פטרוזיליה. להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. מבשלים בערך 10 עד 15 דקות, או עד שהנוזל מצטמצם והרוטב עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מגישים עם אורז או לחם שטוח, ומפזרים פטרוזיליה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי, ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח, והדר על החיך.