ארוחת ערב הערב: כריכי צ'דר בגריל ושומר עם מיונז קארי
ארוחת המתכון הערב: כריכי צ'דר בגריל ושומר עם מיונז קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 644 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שאלוט, שמן צמחי, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי צ'דר ושומר בגריל עם מיונז קארי, ארוחת ערב הערב: חצילים קארי עם תפוחים, שומר, כמון, ו ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה קלוי עם מיונז Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים אבקת קארי ושאלות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הוא רך אבקת קארי הוא ריחני, על 2 דקות.
העברת תערובת לקערה יחד עם מיונז ומיץ לימון. מערבבים היטב עד מעורב. לחסל מחבת.
חותכים בגט באלכסון לתוך שמונה פרוסות על שישה סנטימטרים ו 1/4 אינץ ' רחב.
מברשת צד אחד של כל אחד עם חמאה רכה, והשני עם מיונז קארי. מניחים ארבע פרוסות לחם, בצד החמאה למטה, על קרש חיתוך. מחלקים את הגבינה בין כל אחד, העליון עם שומר פרוס. מכסה כל עם פרוסות שנותרו של לחם, בצד החמאה למעלה.
סט מחבת ניקתה מעל חום בינוני. כאשר חם, להוסיף שני כריכים. מבשלים 2-3 דקות לכל צד עד הלחם הוא חום זהוב גבינה נמסה. חזור עם שני כריכים שנותרו.