ארוחת ערב הערב: סטייק פרוס עם סלסה תירס קלוי יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 494 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, כוסברה, סטייק סינטה העליון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק פרוס עם סלסה קלויה-תירס, ארוחת ערב: שעועית שחורה וסלסת תירס קלויה, ו ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם תירס, עגבניות ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 204°. הגדר מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד לעישון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את התירס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התירס מושחר מעט, 8 עד 10 דקות. מניחים תירס בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להפחית חום בינוני.
4
מוסיפים חמאה וחום עד למחבת נמסה, מתערבלת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים לבן בצל ירוק, שום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית אבקת צ ' ילי, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד בצל ירוק הם מאוד רך, 4 עד 5 דקות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.