ארוחת ערב הערב: עוף עם רוטב זרעי דלעת
ארוחת ערב: עוף עם רוטב זרעי דלעת הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך tomatillos, שומשום, habanero צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: Camarones en Pipian (שרימפס ברוטב זרעי דלעת), ארוחת ערב: עוף צלוי ברוטב שום, ו ארוחת ערב: עוף לימון עם רוטב כוסברה.
הוראות
הגדר את זרעי דלעת במחבת גדולה מעל בינוני. טוסט במשך כ 3, רועד את המחבת מעת לעת. הם צריכים להיות מאוד ריחניים.
מוסיף את זרעי שומשום למחבת ריקה עכשיו וטוסט במשך כ 4 דקות, רועד את המחבת מעת לעת, שוב.
הסר. אם אחד מהם נראה כאילו הוא הולך להפוך שחור ואז מיד להסיר.
לזרוק את זרעי דלעת ושומשום במעבד מזון להתמזג עד שהם הופכים אבק בסדר. תניח בצד.
הסר את העור מחתיכות העוף. מתבלים במלח וממוקמים בסיר גדול.
יוצקים את ציר העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים 20 דקות.
מוסיף את הבצל, שום, habanero, tomatillos, וחצי של הפיסטוקים. מבשלים ב מבשלים במשך 10 דקות. זרוק את habanero.
באמצעות כף מחוררת, להסיר את הירקות ולזרוק אותם בבלנדר. שמור את המניה.
הוסף כ 1 כוס של המניה להתמזג עד חלקה מאוד.
תוסיף יותר מניות אם זה יבש מדי.
יוצקים את הרוטב למחבת גדולה, להפוך את החום בינוני נמוך, לאט לטאטא את זרעי דלעת ושומשום הקרקע. זה צריך לעבות את הרוטב, אבל אם זה נעשה יבש מדי להוסיף עוד קצת מהמלאי.
הוסף את העוף למחבת ולתת להם להתחמם בחזרה.
מגישים את העוף עם הרוטב על גבי.