ארוחת ערב הערב: Adobong Na Manok
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, שמן canolan, עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Adobong Manok sa Patis, Adobo עוף פיליפיני (Adobong Manok), ו Adobong Paa nang Manok (רגלי עוף Adobo) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העוף, מפרידים את העוף לרגליים, לירכיים ולשדיים.
חותכים כל אחד חתיכות אלה לשניים, באמצעות סכין כבד.
יוצקים את השמן לתוך תנור הולנדי גדול או סיר כבד. סובב את החום לגובה בינוני. לזרוק את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העוף, חומץ, רוטב סויה,פלפל, עלי דפנה, ומים 1/4 כוס. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 20 דקות.
הסר את חתיכות העוף. להפוך את החום בינוני גבוה ולהפחית את הרוטב במשך כמה דקות. לזרוק את העוף בחזרה, ומערבבים עד מצופה.
מגישים עם אורז ומתבלים עם מלח לפי הטעם.