קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב מבושלת אירית (בשר משומר)

ארוחת ערב מבושלת אירית (בשר משומר)
ארוחת ערב מבושלת אירית (בשר משומר) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1202 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך כרוב, תפוחי אדמה, חזה בקר משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. , אנו ממליצים לנסות גם : ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד (בשר משומר וכרוב), ארוחת ערב מבושלת אירית קלאסית, ו ערוץ אירי בשר משומר וכרוב.

הוראות

1
יש לשטוף את חזה הבקר מתחת למים קרים, ומניחים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקרבשר בקר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות את הצלי על ידי 6 אינץ'. מקלפים את הבצלים, ומניחים אותם בסיר עם הצלי. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ -30 דקות ברתיחה מתגלגלת. להפחית את החום בינוני נמוך, כך שהמים הוא ברתיחה עדינה, לכסות, ומבשלים 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את המכסה מן החזה.
4
הסר בצל, לחתוך לתוך טריזים. תחזיר אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים גזר לסיר, ואז מניחים את הכרוב על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מניחים את תפוחי האדמה על גבי הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מניחים את המכסה בחזרה על הסיר, ומבשלים עוד 30 דקות, עד תפוחי אדמה רכים. תפוחי האדמה צריכים להיות שקועים במים עד עכשיו, אבל אם לא, לשמור על המכסה על כך שהם יכולים קיטור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את הירקות מהסיר, ומניח בקערת מנה נפרדת. שמור את הבשר המשומר בסיר עד מוכן לחתוך ולהגיש כי זה מתייבש במהירות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת