ארוחת ערב: מרק שעורה אל ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: מרק שעורה אל ורדה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח, ציר עוף, עלה מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: פוזולה ללא בשר ורדה (מרק ביתי), ארוחת ערב: Caldo ורדה, ו ארוחת ערב: Espagueti ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את המניה לתוך סיר גדול. מביאים לרתיחה. בעוד זה מתחמם, לשפוך את השמן לתוך סיר אחר להגדיר על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל ואת מרווה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב ואת התרד, ומבשלים 2 דקות.
כאשר המניה רותחים, יוצקים אותו למחבת אחרת עם כרוב ותרד. להפוך את החום בינוני ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את השעורה ומבשלים 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם פרמזן מגורר, ועוד מלח ופלפל לפי הטעם.