ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט סלמון צרוב עם שאלוט קלוי ו צ'ילה רוטב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר superfine, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 260°. לזרוק את שאלוט עם כף אחת של שמן, ומניחים בתבנית אפייה קטנה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
להעביר צלחת לתנור, ומבשלים עד שאלוט הם רכים מאוד, כ 20 דקות. סובב את הצליצלים כל חמש דקות בערך עם זוג מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכריות מצופות שוקולד
3
בעוד שאלוט צלייה, יוצקים שתי כפות שמן לסיר קטן, ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר שמן חם, להוסיף את השום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הופך זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על כמה מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
תוסיף את הצ ' ילי לנפט, ותבשל עד שהם יתייצבו, רק כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
לנקז אותם על מגבות נייר, מדי.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
כאשר מגניב, לדפוק את צ ' יילס לאבקה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
8
מוסיפים את המלח והסוכר, וממשיכים לדפוק עד שהוא אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
9
העברת תערובת לקערה ומערבבים במיץ הסיד. מערבבים היטב.
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים עד בינוני נדיר, על 1 1/2 דקות לכל צד. שים את הסלמון בצד על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
14
הסר את העור. אם אתה רוצה לפרוס את העור לקישוט, פשוט להוסיף את העור בחזרה למחבת על חום בינוני גבוה, ומבשלים עד פריך, 30 שניות לדקה בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
15
חותכים את הסלמון ל 6 חתיכות. רבע שני שאלוט קלויים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
מיונז, ועוד, לפי הצורך
16
מוסיפים את שניהם לקערה גדולה יחד עם בצל ירוק, מלפפון, צ ' ילי אדום טרי, מלפפון, כוסברה, נענע. כף מעל קצת פחות ממחצית ההלבשה. לזרוק היטב. טעם, ולהוסיף רוטב יותר במידת הצורך. מחלקים את הסלט בין שתי צלחות, ומפזרים כל אחד עם שום מטוגן.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.