ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט סלמון צרוב עם שאלוט קלוי ו צ'ילה רוטב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 678 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר superfine, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט סלק קלוי עם רוטב Guajilo צ'ילה, ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ו ארוחת ערב: סלט פלפל אדום קלוי עם רוטב בייקון וצנוברים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 260°. לזרוק את שאלוט עם כף אחת של שמן, ומניחים בתבנית אפייה קטנה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מוסיפים את המלח והסוכר, וממשיכים לדפוק עד שהוא אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
העברת תערובת לקערה ומערבבים במיץ הסיד. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
בערך קוצצים שני בצלי שאלוט קלויים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
11
הוסף אותם מרגמה קילו עד שהם משחה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
12
מערבבים אותם עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את פילה הסלמון ומבשלים עד בינוני נדיר, על 1 1/2 דקות לכל צד. שים את הסלמון בצד על קרש חיתוך.
הסר את העור. אם אתה רוצה לפרוס את העור לקישוט, פשוט להוסיף את העור בחזרה למחבת על חום בינוני גבוה, ומבשלים עד פריך, 30 שניות לדקה בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חותכים את הסלמון ל 6 חתיכות. רבע שני שאלוט קלויים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
16
מוסיפים את שניהם לקערה גדולה יחד עם בצל ירוק, מלפפון, צ ' ילי אדום טרי, מלפפון, כוסברה, נענע. כף מעל קצת פחות ממחצית ההלבשה. לזרוק היטב. טעם, ולהוסיף רוטב יותר במידת הצורך. מחלקים את הסלט בין שתי צלחות, ומפזרים כל אחד עם שום מטוגן.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.