, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קנלה, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo), ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו, ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את חתיכות העוף לסיר גדול, יחד עם המטבעה, בצל לא מתובל, 2 כפיות מלח, והמים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית עד נמוך. דלג על כל קצף שעולה לפני השטח. מבשלים את השדיים עד שהם לרשום 140° ואת הרגליים פגעו 150°, מדידת עם מדחום בשר. זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את העוף מן המרק, ולהניח בצד. כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את העור, ולהסיר בשר מן העצמות. באמצעות האצבעות שלך, לגרוס את העוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
בינתיים, מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את העגבניות. באמצעות זוג מלקחיים, להעיף ולהפוך את העגבניות מדי פעם, עד העורות שלפוחיות מושחר בכל רחבי, כעשר דקות. להפריש ולתת מגניב במשך כמה דקות. לאחר מכן לקלף את העור ומניחים עגבניות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף את שיני שום. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד הקרביים רכים, כשמונה דקות. הגדר שום בצד ולתת מגניב, ולאחר מכן להסיר מן עורות במקום בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
בעוד השום הוא צלייה, להוסיף את הגרגרים, canela, וציפורן למחבת כבדה קטנה להגדיר על אש בינונית. לנער את המחבת כל הזמן, וטוסט אותם עד מאוד ריחני, אחד עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העבר לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר העוף נעשה, להסיר שתי כוסות של המניה ולהעביר לקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיף את הצ ' ילי ולתת לספוג במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
9
יוצקים שתי כפות שמן לסיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצלים הקצוצים. מערבבים לעתים קרובות ומבשלים עד שקוף, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הבצלים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
כאשר צ ' ילי נעשה השרייה, להוסיף אותם לבלנדר, יחד עם הנוזל שלהם. מחית את התערובת ביסודיות, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים עם מרית. זה צריך לקחת כמה דקות כדי לעשות את זה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, באמצעות מרית לכפות את הנוזל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
לנקות את הסיר הגדול, ולאחר מכן להוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן. להפוך את החום בינוני, וכאשר מנצנץ, להוסיף את תערובת צ ' ילה. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מצטמצם והשומן מתחיל להיפרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים את העוף הגרוס, דק עם מעט מהמניה הנותרת, ומוסיפים את הסוכר. מתבלים בטעם עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה