, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קנלה, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo), ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו, ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את חתיכות העוף לסיר גדול, יחד עם המטבעה, בצל לא מתובל, 2 כפיות מלח, והמים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית עד נמוך. דלג על כל קצף שעולה לפני השטח. מבשלים את השדיים עד שהם לרשום 140° ואת הרגליים פגעו 150°, מדידת עם מדחום בשר. זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות.
בינתיים, מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את העגבניות. באמצעות זוג מלקחיים, להעיף ולהפוך את העגבניות מדי פעם, עד העורות שלפוחיות מושחר בכל רחבי, כעשר דקות. להפריש ולתת מגניב במשך כמה דקות. לאחר מכן לקלף את העור ומניחים עגבניות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף את שיני שום. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד הקרביים רכים, כשמונה דקות. הגדר שום בצד ולתת מגניב, ולאחר מכן להסיר מן עורות במקום בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
בעוד השום הוא צלייה, להוסיף את הגרגרים, canela, וציפורן למחבת כבדה קטנה להגדיר על אש בינונית. לנער את המחבת כל הזמן, וטוסט אותם עד מאוד ריחני, אחד עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכר אדום גס
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
העבר לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר העוף נעשה, להסיר שתי כוסות של המניה ולהעביר לקערה בגודל בינוני.
יוצקים שתי כפות שמן לסיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצלים הקצוצים. מערבבים לעתים קרובות ומבשלים עד שקוף, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הבצלים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
כאשר צ ' ילי נעשה השרייה, להוסיף אותם לבלנדר, יחד עם הנוזל שלהם. מחית את התערובת ביסודיות, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים עם מרית. זה צריך לקחת כמה דקות כדי לעשות את זה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, באמצעות מרית לכפות את הנוזל דרך.
לנקות את הסיר הגדול, ולאחר מכן להוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן. להפוך את החום בינוני, וכאשר מנצנץ, להוסיף את תערובת צ ' ילה. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מצטמצם והשומן מתחיל להיפרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מוסיפים את העוף הגרוס, דק עם מעט מהמניה הנותרת, ומוסיפים את הסוכר. מתבלים בטעם עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום