ארוחת ערב: פריטטה עם תפוחי אדמה, בייקון, ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פריטטה עם תפוחי אדמה, בייקון, מנטה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך בייקון, בצל, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פריטטה תפוחי אדמה וקייל, ארוחת ערב: Chard Frittata שוויצרי, ו ארוחת ערב: צ'וריסו ופריטטה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבייקון לחתיכות 1/2 אינץ'.
לטגן אותם במחבת על חום בינוני עד שהם cripsy ו שניתנו השומן שלהם.
הסר אותם מהמחבת ולהוסיף את הבצל ותפוחי האדמה. מבשלים 10 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה רכים.
הסר אותם מהמחבת. נקה את המחבת.
לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה להקציף עד בשילוב.
מוסיפים את תפוחי האדמה, בייקון, מנטה ובצל. מערבבים עד בשילוב.
יוצקים את כף השמן לתוך המחבת עכשיו נקי. להפוך את החום בינוני גבוה, ואז לשפוך את תערובת הביצה. מבשלים 6 דקות. ואז למקם אותו מתחת broiler במשך 1 עד 2 דקות, או עד חום זהוב. תחליקי על צלחת. מתבלים במלח ופלפל, חותכים כמו עוגה.