ארטישוק בגריל עם ויניגרט שמפניה שמנת
ניתן להכין את המתכון של ארטישוק בגריל עם ויניגרט שמפניה שמנת תוך כ-44 דקות . מתכון זה מכיל 6 מנות עם 294 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם שמן זית, שום, מלח כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ארטישוק צונן עם ויניגרט שמפניה , סלט עוף תפוחי פוג'י עם ויניגרט שמפניה שמנת , וסלט חזה ברווז בגריל עם ויניגרט שמפניה-דבש .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לארטישוק: בסיר של 8 ליטר מביאים 8 כוסות מים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. ממיסים את הלימונים למים ומוסיפים את קליפות הלימון הסחוט. בעזרת מספריים למטבח מסירים את הקוצים מקצות עלי הארטישוק.
חותכים את גבעולי הארטישוק לאורך של 1/2 אינץ'.
חותכים כל ארטישוק ל-8 טריזים ובעזרת סכין חיתוך מסירים את החנק המטושטש.
מניחים את הארטישוק במחבת ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת ומאדים עד שלבבות הארטישוק רכים, כ-20 דקות. בעזרת מלקחיים מסירים את הארטישוק ומסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים מראש גריל גז או פחמים.
מטפטפים את שני הצדדים של הארטישוק בשמן זית ומתבלים ב-1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל.
מפזרים את השום הקצוץ והרוזמרין. צולים, עם הצד החתוך כלפי מטה, עד לחריכה קלה, 5 עד 6 דקות מכל צד. מניחים בצד להתקרר מעט.
לוויניגרט: טורפים בקערה בינונית את הקרם פרש, שמן זית, חומץ, דבש, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק.
מסדרים את הארטישוק על מגש ומגישים את הוויניגרט לצד כרוטב טבילה.