ארטישוק ממולא גבינה
גבינה ממולא ארטישוקים דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 248 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.52 דולר למנה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, פלפל, גבינת גאודה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארטישוק ממולא גבינה, ארטישוקים ממולאים עם צלפים וגבינת פקורינו, ו חזה עוף ממולא בארטישוק לימון וגבינת עזים (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת סכין חדה מפלסים את החלק התחתון של כל ארטישוק וחותכים 1 פנימה. מלמעלה. בעזרת מספריים למטבח, גזרו את קצות העלים החיצוניים.
מניחים בסל ספינת קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים 20-25 דקות או עד שהעלים ליד המרכז נשלפים בקלות.
בעזרת כף מגרדים בזהירות את החלקים המרכזיים המטושטשים של הארטישוקים וזורקים.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הגבינה, הבייקון והפלפל.
מוסיפים שמן; מערבבים היטב. מורחים בעדינות עלי ארטישוק זה מזה; ממלאים בתערובת פירורי לחם.
מניחים בתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 10-15 דקות או עד המילוי הוא שחום קלות.