ארטישוק פוקצ'ה
זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שקית פעולה מהירה שמרים, antipasti ארטישוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ארטישוק-ברי פוקצ'ה, ארטישוק, עגבניות ואסיאגו פוקצ'ה, ו ארטישוק ועגבניות מיובשות.
הוראות
להטות את הקמח לתוך קערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים את השמרים והמלח, ואז בהדרגה לשפוך 350 מ " ל מים פושרים, ערבוב כמו שאתה הולך. להביא את הבצק יחד עם כפית, ואז עם הידיים. זה צריך להיות רך, אבל לא דביק מדי או רטוב. אם זה רגיל לבוא יחד, לשפוך קצת מים נוספים; אם הבצק רטוב מדי, להוסיף קמח נוסף. טיפ על משטח עבודה משוריין ללוש במשך כ 10 דקות, או עד חלקה, רך מעיינות בחזרה כאשר דחף עם אצבע. השאירו לעלות בקערה משומנת מכוסה בסרט נצמדות במקום חם עבור 1 hr או ארוז עם טעמים הקיץ עד הבצק הוכפל בגודל.
רצועת עלים ממחצית הרוזמרין וקוצצים דק. לשבור את השאר לחתיכות קטנות יותר.
מסננים את הארטישוקים, שומרים את השמן, וקוצצים לחתיכות.
כאשר עלה, להטות את הבצק על משטח עבודה משומן להתגלגל לתוך מלבן 35 x 45cm. להחליק תבנית אפייה משומנת מתחת לחצי הבצק. למעלה חצי עם ארטישוקים, כל פרמזן ורוזמרין. לטחון על פלפל שחור טפטוף עם קצת שמן שמורות. מקפלים על החצי השני של הבצק, לחיצה על הקצוות יחד ומתחת לאטום. השאירו לעלות במקום חם, מכוסה בסרט נצמד משומן, במשך 30 דקות.
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
טפטוף עם קצת יותר של השמן ולעשות שקעים בחלק העליון עם האצבעות. Pop רוזמרין sprigs לתוך שקעים וגרר על קצת יותר גבינה.
אופים במשך 15 דקות, עד הזהב ועלה. מגניב על מתלה במשך 30 דקות, לחתוך לריבועים לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לפוקצ ' ה. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto