קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות23
סוגי מאכליםלחם
מגזין

ארטישוק פוקצ'ה

ארטישוק פוקצ'ה
זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שקית פעולה מהירה שמרים, antipasti ארטישוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ארטישוק-ברי פוקצ'ה, ארטישוק, עגבניות ואסיאגו פוקצ'ה, ו ארטישוק ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
להטות את הקמח לתוך קערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את השמרים והמלח, ואז בהדרגה לשפוך 350 מ " ל מים פושרים, ערבוב כמו שאתה הולך. להביא את הבצק יחד עם כפית, ואז עם הידיים. זה צריך להיות רך, אבל לא דביק מדי או רטוב. אם זה רגיל לבוא יחד, לשפוך קצת מים נוספים; אם הבצק רטוב מדי, להוסיף קמח נוסף. טיפ על משטח עבודה משוריין ללוש במשך כ 10 דקות, או עד חלקה, רך מעיינות בחזרה כאשר דחף עם אצבע. השאירו לעלות בקערה משומנת מכוסה בסרט נצמדות במקום חם עבור 1 hr או ארוז עם טעמים הקיץ עד הבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
רצועת עלים ממחצית הרוזמרין וקוצצים דק. לשבור את השאר לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4
מסננים את הארטישוקים, שומרים את השמן, וקוצצים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
כאשר עלה, להטות את הבצק על משטח עבודה משומן להתגלגל לתוך מלבן 35 x 45cm. להחליק תבנית אפייה משומנת מתחת לחצי הבצק. למעלה חצי עם ארטישוקים, כל פרמזן ורוזמרין. לטחון על פלפל שחור טפטוף עם קצת שמן שמורות. מקפלים על החצי השני של הבצק, לחיצה על הקצוות יחד ומתחת לאטום. השאירו לעלות במקום חם, מכוסה בסרט נצמד משומן, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
תנור חום ל 240C / מאוורר 220C / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
טפטוף עם קצת יותר של השמן ולעשות שקעים בחלק העליון עם האצבעות. Pop רוזמרין sprigs לתוך שקעים וגרר על קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8
אופים במשך 15 דקות, עד הזהב ועלה. מגניב על מתלה במשך 30 דקות, לחתוך לריבועים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לפוקצ ' ה. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto