ארטישוק קפונטה: Caponata di Carciofi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות סכין לחם, לחתוך בזהירות את קצות הארטישוקים, להסיר את כל העלים החיצוניים הקשים, באמצעות סכין קילוף הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים כל ארטישוק לרבעים ולהסיר את החניקה, כמו גם כל קצוות קוצניים שייתכן שנוצרו על העלים הפנימיים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3
מניחים במים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז.
5
חותכים כל אחד רבעים אלה לחצאים, כדי להפוך את הפרוסות.