קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

ארטישוק קפונטה: Caponata di Carciofi

ארטישוק קפונטה: Caponata di Carciofi
ארטישוק קפונטה: Caponata di Carciofi עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, גזר, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין לחם, לחתוך בזהירות את קצות הארטישוקים, להסיר את כל העלים החיצוניים הקשים, באמצעות סכין קילוף הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים כל ארטישוק לרבעים ולהסיר את החניקה, כמו גם כל קצוות קוצניים שייתכן שנוצרו על העלים הפנימיים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3
מניחים במים עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
ניקוז.
5
חותכים כל אחד רבעים אלה לחצאים, כדי להפוך את הפרוסות.
6
בסיר בינוני, חום 4 כפות שמן זית כתית אקסטרה, מוסיפים בצל, גזר, זיתים, צלפים, צ ' ילי וארטישוק מרוקן. מתבלים במלח ופלפל. זרוק לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים עוד שמן זית, מתבלים, מוסיפים רסק עגבניות ומאפשרים למרכיבים לבעבע במהירות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
תוסיף אנשובי. במהלך 5 הדקות האחרונות להוסיף עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
9
מוסיפים חומץ יין אדום וסוכר ומפחיתים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם סלט