ארנב מבושל סטאוט
ארנב מבושל סטאוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 1 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 327 גר' של חלבון, 68 גרם של שומן, וסך הכל 2524 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו קמח זהב, עמילן תירס, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו ארנב מבושל סטאוט, ארנב מבושל, ו ארנב במרינדה ומבושל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת, שומר שומן בתנור הולנדי, ולנקז על מגבות נייר.
מערבבים קמח, מלח, פלפל ופפריקה. חתיכות ארנב מעיל עם תערובת קמח.
מחממים שומן בייקון על חום בינוני. לבשל ארנב בשומן בייקון על 15 דקות או עד חום מכל הצדדים.
מערבבים פטריות, בצל, טימין ועלה דפנה.
יוצקים מוצק על ארנב וירקות. פירורים בייקון שמורות על תערובת.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד חתיכות העבות ביותר של ארנב הם מכרז.
הסר ארנב וירקות מגש חם; להתחמם.
לחמם תערובת סטאוט לרתיחה.
מערבבים קורנפלור ומים; מערבבים לתוך תערובת סטאוט. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים רוטב על ארנב וירקות.