קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות22
ציון בריאות3
מגזין

ארניס שאטובריאנד

ארניס שאטובריאנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז לתת A. 1.- Bã©arnaise Chateaubri and a try. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 22 . אם יש לך חלמון ביצה, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Shâteubriand, Chateaubriand A La Maison, ו שאטו-ברין עם שני רוטב ברנז. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים צלי בתבנית אפייה; מברשת עם 2 כפות. של רוטב הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים 35 עד 40 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 60° עבור בינוני נדיר או155 עבור doneness בינוני, צחצוח עם 2 כפות. של רוטב סטייק הנותרים לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תן לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית תעלה -12° במהלך עמידה).
5
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הוסף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מסננים תפוחי אדמה, משאירים תפוחי אדמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים 1/4 כוס החמאה לחתיכות; מוסיפים לתפוחי אדמה יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק בחוזקה עד תפוחי אדמה מצופים באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
מלא את החלק התחתון של דוד כפול עם כמה סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. בינתיים, לערבב הנותרים 1/4 כוס רוטב סטייק בצלצלים בראש דוד כפול; במקום ישירות על מבער (לא על החלק התחתון של הדוד הכפול מלא במים) ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
הוסף 2 כפות. של שאר החמאה; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
הסר מהחום.
12
מוסיפים חלמון ביצה וטרגון; מערבבים עם חוט whisk עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מניחים מעל החלק התחתון של דוד כפול מלא מים רותחים; לבשל ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
הוסף את 6 כפות הנותרים. חמאה, 2 כף. בכל פעם, ערבוב עם חוט להקציף לאחר כל תוספת עד החמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
15
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
16
חותכים בשר לפרוסות. למעלה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
17
תגיש עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)