קושימומחה
מוכן ב1 ש, 22 דק.
מנות22
ציון בריאות3
מגזין

ארניס שאטובריאנד

ארניס שאטובריאנד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז לתת A. 1.- Bã©arnaise Chateaubri and a try. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 22 . אם יש לך חלמון ביצה, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Shâteubriand, Chateaubriand A La Maison, ו שאטו-ברין עם שני רוטב ברנז. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים צלי בתבנית אפייה; מברשת עם 2 כפות. של רוטב הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים 35 עד 40 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 60° עבור בינוני נדיר או155 עבור doneness בינוני, צחצוח עם 2 כפות. של רוטב סטייק הנותרים לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
תן לעמוד 15 דקות (טמפרטורה פנימית תעלה -12° במהלך עמידה).
5
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
הוסף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
מסננים תפוחי אדמה, משאירים תפוחי אדמה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חותכים 1/4 כוס החמאה לחתיכות; מוסיפים לתפוחי אדמה יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק בחוזקה עד תפוחי אדמה מצופים באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
9
מלא את החלק התחתון של דוד כפול עם כמה סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. בינתיים, לערבב הנותרים 1/4 כוס רוטב סטייק בצלצלים בראש דוד כפול; במקום ישירות על מבער (לא על החלק התחתון של הדוד הכפול מלא במים) ומבשלים 3 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
10
הוסף 2 כפות. של שאר החמאה; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
11
הסר מהחום.
12
מוסיפים חלמון ביצה וטרגון; מערבבים עם חוט whisk עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מניחים מעל החלק התחתון של דוד כפול מלא מים רותחים; לבשל ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
הוסף את 6 כפות הנותרים. חמאה, 2 כף. בכל פעם, ערבוב עם חוט להקציף לאחר כל תוספת עד החמאה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
16
חותכים בשר לפרוסות. למעלה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
17
תגיש עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם