קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות12
מגזין

ארנסיני אל ראגו

ארנסיני אל ראגו
ארנסיני אל ראגו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורז, עלה דפנה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-10 דקות. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו ארנסיני ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי הבשר, חמאה, מלח וזעפרן. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
זעפרןזעפרן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
הסר את הסיר מן החום, להוסיף את הגבינות ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים את הבשר הטחון וחזיר יחד עם הידיים ומוסיפים מלח ופלפל בנדיבות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
בסיר בינוני מעל חום נמוך בינוני, מטגנים את הפנצ ' טה בשמן זית עד שהשומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הבצל ולתת לבשל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את הגזר והסלרי יחד עם עלה המפרץ ומבשלים עד רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מוסיף את בשר הקרקע ולהפוך את החום גבוה. שמור ערבוב עם כף עץ עד הבשר נעשה היטב משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהוא מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
7
מוסיפים את רסק העגבניות ואת רסק העגבניות במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני, ערבוב מדי פעם. יהיה קצת שומן שמגיע לפסגה. תרפרף את זה עם מצקת, אבל אתה רוצה להשאיר קצת לטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
בואו לבשל במשך כ 1 1/2 שעות.
9
כ 5 דקות לפני הראגו נעשה, לטגן את האפונה בנגיעה של חמאה עם קמצוץ של מלח ולהוסיף לראגו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
שים את הראגו בקערה ותניח בצד להתקרר. אתה יכול להשאיר אותו הלילה מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
עבור מילוי והרכבה: חלק החוצה אורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח חלק אחד וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקום ראגו ו מוצרלה לתוך. סקופ כמות נדיבה של ראגו, על 2 כפיות, לתוך חצי כדור ולאחר מכן כמה קוביות של מוצרלה. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את ראגו וגבינה במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך ' זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את פירורי הלחם לקערה גדולה או לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לגלגל כל כדור אורז בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הסר ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. תאכל חם.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

מרכיבים

5911 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז Arborioאורז Arborio1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1בצל צהוב בינוני, קצוץפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים15שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1מקל סלרי, קצוץ דקמקל סלרי, קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה, חתוך לקוביות 1/4 אינץמוצרלה, חתוך לקוביות 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנצ'טה, קצוץ דקפנצ'טה, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו מגורדפקורינו מגורד1חתיכות טופי הית' ברגדילי זעפרןגדילי זעפרן15שרימפס וורידיםמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם15שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רסק עגבניות מומס במים חמים 1 כוסרסק עגבניות מומס במים חמים 1 כוס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )1קטןבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק