ארנסיני אל ראגו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורז, עלה דפנה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-10 דקות. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו ארנסיני ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי הבשר, חמאה, מלח וזעפרן. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת רסק העגבניות במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני, ערבוב מדי פעם. יהיה קצת שומן שמגיע לפסגה. תרפרף את זה עם מצקת, אבל אתה רוצה להשאיר קצת לטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
בואו לבשל במשך כ 1 1/2 שעות.
9
כ 5 דקות לפני הראגו נעשה, לטגן את האפונה בנגיעה של חמאה עם קמצוץ של מלח ולהוסיף לראגו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
שים את הראגו בקערה ותניח בצד להתקרר. אתה יכול להשאיר אותו הלילה מכוסה במקרר.
עבור מילוי והרכבה: חלק החוצה אורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח חלק אחד וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקום ראגו ו מוצרלה לתוך. סקופ כמות נדיבה של ראגו, על 2 כפיות, לתוך חצי כדור ולאחר מכן כמה קוביות של מוצרלה. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את ראגו וגבינה במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך ' זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזיר
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי