ארנסיני עם סרדינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Arancine עם סרדינים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 836 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך אורז arborio, זעפרן, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. נסו Arancine הדר, Arancine (כדורי אורז זעפרן), ו פירות הדר עם גבינת פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את האורז: בסיר 4 עד 6 ליטר, חום 2 כפות שמן זית עד רק עישון.
מוסיפים חצי בצל אדום קצוץ זעפרן, ומבשלים עד מתרכך, על 7 עד 9 דקות.
מוסיפים אורז ועוף, ומביאים לרתיחה, חשופים. מבשלים עד שנוזל נספג ואורז רך, כ -25 דקות.
מורחים אורז כדי להתקרר על גיליון עוגיות גדול, על 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' עבה. כאשר האורז הוא מגניב, לערבב עם פקורינו, 2 ביצים, 2 חלמונים ביצה, ולהניח בצד
כדי להפוך את המילוי: במחבת 10 עד 12 אינץ ' לטחון, לבשל את הבצל קצוץ הנותרים 2 כפות שמן זית עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות.
מוסיף את רוטב העגבניות, סרדינים קצוצים, מנטה, ומבשלים 5 עד 7 דקות עד מופחת בשליש אחד עבה למדי. להפריש ולאפשר להתקרר.
מניחים את הקמח לאבק, חלבונים ביצה, ופירורי לחם ב 3 קערות רדודות נפרדות בקלילות להכות חלבונים ביצה. כדי ליצור ארנסין, מניחים 3 כפות תערובת אורז בכף היד ולעשות שקע עם גב כף. כף 2 כפות תערובת סרדינים לתוך הזחה וליצור קערה פתוחה מתוך האורז ביד שלך. מכסים חלק מלא עם כף נוספת של תערובת אורז ושימוש בשתי הידיים, לעצב את האורז לתוך כדור. המשך עם שאריות תערובת אורז ומילוי עד הסוף.
מגלגלים כל כדור בקמח, ואז חלבונים ביצה, ואז פירורי לחם ומקררים 1 שעה, חשוף.
חום 4 אינץ'של שמן בישול בסיר או במחבת עמוקה 375 מעלות F. בזהירות למקם 3 כדורים בכל פעם למחבת ומטגנים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות, ערבוב עם מלקחיים או כף מטבח כדי לשמור אותם נעים.
כדורים מבושלים מנוקזים על מגבות נייר ומניחים על מגש גדול ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.