קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

בבית גלידת צ'רי גרסיה

בבית גלידת צ'רי גרסיה
בבית גלידת דובדבן Garcian יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו גלידת דובדבנים Garcian, גלידת בן וגרסיית הדובדבנים של ג'רי, ו גלידת דובדבן Garcian + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את חצי חלב חצי, ¼ - כוס סוכר, מלח, שעועית וניל בסיר בינוני. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס; להסיר heat.In קערה בינונית, לטאטא יחד הנותרים סוכר וחלמונים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר שעועית וניל מתערובת חלב, ולהשליך. להביא את תערובת החלב רק כדי להרתיח. באמצעות כוס מדידה או מצקת, לאט לשפוך על ½ כוס של תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. שמור הוספת תערובת חלב, על כוס ½ בכל פעם עד שכל זה כבר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
מצקתמצקת
3
יוצקים תערובת בחזרה לסיר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית. מערבבים שמנת כבדה; בואו מגניב לחלוטין. מכסים ומעבירים למקרר עד מקורר לפחות 1 שעה ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים דובדבנים במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את הברנדי ולהגדיר על חום בינוני. לחלוט בעדינות את הדובדבנים 4-6 דקות עד בקושי התרכך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
7
יוצקים פודינג לתוך יצרנית גלידה ולעבד על פי הוראות היצרנים. במהלך הרגע האחרון או שניים של עיבוד, מוסיפים את הדובדבנים סחוטים יחד עם שוקולד. המשך עיבוד עד סט, אבל לא קשה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
מעבירים את הגלידה הרכה למיכל פלסטיק; להקפיא לפחות 3 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק