קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בולונז פטריות

בולונז פטריות
בולונז פטריות נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם מרק בשר בקר, אגוז מוסקט טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: בולונז פטריות, בולונז פטריות, ו ספגטי עם בולונז פטריות.

הוראות

1
ממיסים 1 1/2 כפית חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים ומערבבים את פטריות פורטובלו, בצל, גזר וסלרי עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מעבירים את תערובת הפטרייה לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים את היין הלבן למחבת ומביאים לרתיחה, ממיסים כל פיסות טעם משחימים מתחתית המחבת. אפשר את היין לבשל במשך כ 2 דקות, עד מופחת, ויוצקים לתוך הסיר. מערבבים את מרק הבשר ואת רסק עגבניות לתוך התערובת בסיר, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מבשלים, מכוסה חלקית, עד מרק בשר מופחת והירקות רכים מאוד, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת המקורית, ומבשלים ומערבבים את פטריות enoki עד השחמה קלה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
הסר את enoki, וקוצצים. מערבבים את פטריות enoki הקצוצות לתוך הרוטב ומבשלים במשך כ 10 דקות; מערבבים את השמנת הכבדה, ומאפשרים לחמם דרך (לא להרתיח). מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר