קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה

בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה
אם יש לך בערך 37 דקות לבלות במטבח, בופלה מוזרלה עם אליצ'י די מנאיקה עשויה להיות נהדרת ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, שום, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט חסה פנינה מתוקה עם מוצרלה בופלה, קציצות הודו ממולאות במוזרלה, ו לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס.

הוראות

1
בקערה מקציפים יחד את הפטרוזיליה, שמן הזית, השום, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור גרוס טרי ועוד מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מכניסים את הביצים לסיר בינוני עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ואז מורידים לרתיחה נמוכה ומבשלים 7 דקות. מיד לצלול אותם לתוך קערה גדולה של מי קרח לצנן. מקלפים את הביצים וחותכים אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
זורקים את המיזונה או הרוקולה בדיוק מספיק מוויניגרט הפטרוזיליה כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מיזונהמיזונה
3
להגשה מסדרים שלוש פרוסות לימון בצורת תלתן על צלחת. למעלה עם 1 גרם של מוצרלה. עוטפים 1 או 2 חצאי אנשובי, תלוי בגודלם, מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים חופן קטן של מיזונה מעל הגבינה והאנשובי. מגררים כמות קטנה של ביצה מעל החלק העליון של הירוקים. מסיימים עם טפטוף של הוויניגרט. הוויניגרט שנותר יישמר במקרר למשך 3 עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ירוקירוק
מיזונהמיזונה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.