בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה
אם יש לך בערך 37 דקות לבלות במטבח, בופלה מוזרלה עם אליצ'י די מנאיקה עשויה להיות נהדרת ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, שום, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט חסה פנינה מתוקה עם מוצרלה בופלה, קציצות הודו ממולאות במוזרלה, ו לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס.
הוראות
בקערה מקציפים יחד את הפטרוזיליה, שמן הזית, השום, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור גרוס טרי ועוד מיץ לימון.
מכניסים את הביצים לסיר בינוני עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ואז מורידים לרתיחה נמוכה ומבשלים 7 דקות. מיד לצלול אותם לתוך קערה גדולה של מי קרח לצנן. מקלפים את הביצים וחותכים אותם לשניים.
זורקים את המיזונה או הרוקולה בדיוק מספיק מוויניגרט הפטרוזיליה כדי להרטיב.
להגשה מסדרים שלוש פרוסות לימון בצורת תלתן על צלחת. למעלה עם 1 גרם של מוצרלה. עוטפים 1 או 2 חצאי אנשובי, תלוי בגודלם, מעל הגבינה.
מניחים חופן קטן של מיזונה מעל הגבינה והאנשובי. מגררים כמות קטנה של ביצה מעל החלק העליון של הירוקים. מסיימים עם טפטוף של הוויניגרט. הוויניגרט שנותר יישמר במקרר למשך 3 עד 4 ימים.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.