קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

בוריטוס חזיר משך

בוריטוס חזיר משך
בוריטוס חזיר משך עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 593 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כמון טחון, גזר בינוני, תחת בוסטון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בישול איטי ירוק צ'ילה משך בוריטוס חזיר, קל משך בשר חזיר פילה-צ'ילי מתוק משך חזיר, ו בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר.

הוראות

1
עבור חזיר: מחממים התנור ל 250 מעלות F. חלק את קת החזיר בשני חלקים שווים סביב 1 פאונד כל אחד. הבא, בקערה קטנה, למזג את המלח, קאיין, פלפל שחור כמון, ערבוב היטב. לאחר מכן לטפוח יבש את החזיר ולשפשף את החיצוני עם תבלינים מעורבים. לאחר שפשף עם תיבול, במקום במחבת צלייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
Boston ButtBoston Butt
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הירקות לחתוך ולסיים עם המניה, ולאחר מכן לכסות עם רדיד. לאחר כיסוי, אופים עד מתרכך, 2 עד 2 1/2 שעות. לאחר צלייה, להסיר מהתנור, למקם את החזיר על מחבת גיליון ולאפשר קירור. דלג על כל שומן מהמלאי והשמורה. לאחר הקירור, למשוך את הבשר עבור בוריטוס, ולאחר מכן למקם את המניה בסיר, מתחמם מעל חום בינוני גבוה. ואז מחית עם בלנדר מקל כדי ליצור רוטב. לאחר מחית, טעם מחדש העונה אם העדיף. לאחר מכן להסיר מן הכיריים ולמקם במיכל כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את המניה בסיר וחמים מעל חום גבוה. לאחר חם, להוסיף את זרעי annatto ומערבבים עד מומס. ואז להסיר מהתנור ושופכים על האורז גלם בתבנית אפייה עמוקה 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים את הכוסברה ואת jalapenos, מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור עד מבושל, כ -30 דקות. כל הנוזלים צריכים להיספג עבור האורז להיות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לבוריטוס: כדי לבנות את הבוריטוס, בסיר גדול על חום בינוני גבוה, להוסיף את החזיר ו 1 כוס רסק שמורות, ערבוב תוך התחממות במשך 4 עד 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הכוסברה, מלח, פלפל ומיץ לימון וחמים. לאחר מכן להפחית את החום נמוך ולשמור על בשר חזיר חם. לאחר מכן, להניח שטוח טורטילה ולהוסיף בחלק המרכזי 1 כוס חזיר מחומם, 1/4 כוס אורז, 2 כפות שעועית ו 1 כף גבינה. מקפלים את הקצה התחתון של טורטייה להיפגש, ולאחר מכן למשוך את הצדדים מעל מכסה אחד את השני. לאחר מכן, במחבת נפרדת או על מחבת, להוסיף 1 כפית שומן חזיר שמורות וחום על חום בינוני ולאפשר להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבוריטו וצורב בצד הראשון עד קריספ, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לחזור על הצד השני עד השחמה. חזור על התהליך עם טורטיות הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות