בוריטוס טקס-מקס
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו שעועית צ'ילי חריפה, תפוחי אדמה, גבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F, משמנים קלות 13x-9 אינץ'. במחבת גדולה, מבשלים בשר טחון, תפוחי אדמה, בצל וצ ' ילי מעל חום בינוני גבוה במשך 5 עד 7 דקות או עד בשר מבושל היטב וירקות רכים, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שעועית, מלח ופלפל; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
כף 1/2 תערובת בשר כוס במרכז כל טורטייה.
מפזרים כל אחד עם ערימות 2 כפות גבינה.
מגלגלים את כל טורטייה, סוגר מילוי; לקפל מסתיים תחת.
מניחים את צד התפר למטה במחבת משומנת; מכסים בנייר כסף.
אופים ב 177°. במשך 10 עד 12 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים בוריטוס עם סלסה ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.