בו כדי לזכות בו פופוסות ממולאות היא תוספת שמגישה 6. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם מלח, מים, נייר קלף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 90%, שהוא מרהיב. מתכונים דומים: בו כדי לזכות בו ממולאים פופוסים, פופוסות, ו פופוסות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב גדולה מוסיפים את המאסה הרינה, הכמון, פלפל הקאיין והמלח ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
(תערובת תירס מסה)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את המים, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק יוצר כדור שניתן לטפל בו. יוצרים את הבצק ל -12 כדורים שווים בגודל קלמנטינה, מכסים במגבת נייר לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בסיר קטן, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן קנולה וכשהוא חם מוסיפים את הצ 'וריסו, מקפיצים 5 עד 6 דקות, ואז מוסיפים בצל, פלפל חריף ופלפל צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
קולים עד שהבצל שקוף, ואז מוסיפים את השום המגורר ואת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים ומוסיפים את גרידת הלימון והמיץ. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, והסירו מהאש.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
7
שלב בקערה קטנה את גבינת הקזו קסדילה עם שקע הפלפל, והניח בצד. פורסים את בשר האבוקדו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה טורקית
גבינה Pepperjack
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
שים 2 כדורי מאסה בין 2 גיליונות קלף, במרחק של כ -6 סנטימטרים זה מזה. עם מחבת מוקפצת קטנה או צלחת פאי, הפעילו לחץ אחיד עד שהמאסה שטוחה וקוטרה כ-6 אינץ'. משוך לאחור את הקלף ואת החלק העליון של 1 הדיסקים עם כ -2 פרוסות אבוקדו, ואז 3 כפות מתערובת השעועית השחורה, וכ -2 כפות מתערובת הגבינה. למעלה עם הסיבוב השני, פשוט מאסה. החלף את הקלף מעל הפופוסה ולחץ בעדינות כלפי מטה עם צלחת הפשטידה עד לעובי 3/8 אינץ', היזהר לא לפצח או לפוצץ את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים כ -2 כפות שמן קנולה. בעזרת מברשת מאפה מברישים את הצד 1 של הגולם בשמן שנותר ומוסיפים אותו, בצד המשומן כלפי מטה, למחבת החמה. מבשלים עד להזהבה עם אזורים מחשיכים, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
מברישים את הצד החשוף בשמן והופכים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
12
מעבירים את הפופוסה לתבנית קטנה ושומרים על חום בתנור. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי. מסדרים את הפופוסות על מגש הגשה ומגישים עם יוגורט רגיל, כוסברה וסלט קורדיטו.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיל
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
13
מכניסים את הכרוב והגזר לקערה גדולה חסינת חום וזורקים לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
14
בסיר קטן, על אש בינונית, מוסיפים את החומץ הלבן והמים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
15
יוצקים את התערובת הרותחת לקערה, מכסים את הכרוב והגזר ומניחים בצד למשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
16
מסננים את הנוזל וסובבים בספינר סלט או מסננים במסננת, לוחצים כמה שיותר נוזלים.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
מחזירים את הכרוב לקערה וזורקים עם שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
18
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר עד מגניב, ולאחר מכן לקרר במשך שעה 1.
19
מגישים כליווי לפופוסות או כתוספת. ניתן להכין מראש או משומר, אם תרצה בכך.